fbpx
Ga naar de inhoud

Kermis Silvolde 2022

Na twee jaar zonder tentfeest ziet het er ein-de-lijk weer goed uit voor de kermis in Silvolde! Er vanuit gaande dat er zich geen nieuwe coronaperikelen voordoen, is het in september weer zover. Zaterdag 17 t/m dinsdag 20 september vindt de kermis plaats met een goed gevuld programma.

ZATERDAG 17 september
In 2020 stond de Sallandse band Bökkers al op het programma en in 2021 deden we nog een poging. Dit jaar verwelkomen we ze dan écht als hoofdact op zaterdagavond 17 september. Een fantastische band met een geweldig eigen repertoire. Dat wordt een heerlijke avond, waar je bij wilt zijn!

Scoor alvast tickets in de voorverkoop!

ZONDAG 18 september
Zondag gaan we door met RaySon, een feestduo bestaande uit Raymond van Osch ( ook wel bekend als de Achterhoekse André Hazes ) en Sonja Mennings. Allround coverband Broadway maakt de zondag compleet.

MAANDAG 19 september
Kermismaandag wordt Casper Boegman na drie jaar dan eindelijk afgelost en wordt er weer geschoten om het koningsschap. Wil je voor het eerst meeschieten? Geef je dan nog snel op als lid van Schuttersvereniging Willem Tell, dan mag je een poging wagen. Als de vogel gevallen is, wordt dit gevierd onder leiding van de half-Britse, half-Nederlanse band Fragment.

DINSDAG 20 september
Nog niet genoeg feest gevierd? Kom dan op dinsdag naar de gemoedelijke afsluiting met het Trio van Freeline!

VUURWERKSHOW
Uiteraard wordt op zaterdagavond een vuurwerkshow georganiseerd om de kermis af te trappen en zijn er ook attracties te vinden op het kermisterrein. Het lunapark is zaterdag t/m dinsdag geopend.