Meteen naar de inhoud

Tickets | 18 september 2021 | Bökkers incl. voorprogramma

Dolgraag maken we het dramatische coronajaar dubbel en dwars goed met een vol avondprogramma! Daarom hebben zaterdagavond 18 september DRIE acts voor je in petto. Dé knallende afsluiter van de avond is het optreden van rockband Bökkers. 

Oh wat hebben we ontzettend veel zin om weer los te gaan op de zaterdagavond van onze mooie Silvoldse kermis. Even alle ellende vergeten en samen kermis vieren als vanouds. Vorig jaar verheugden we ons al op de komst van de Sallandse rockers. Zij zouden ons aandoen in hun afscheidstour. Van een afscheid is nu alles behalve sprake. In de nieuwe samenstelling staan de mannen te trappelen om vol gas te geven op ons podium! Met hun vertrouwde sound en vele hits sluiten ze onze zaterdagavond af! Bestel je tickets in de voorverkoop voor €16 p/s. Aan de kassa op het kermisterrein betaal je €18 p/s.

“Het spelen van keiharde Rock ’n Roll op festivals en kermissen vind ik nog steeds een van de mooiste dingen om te doen. Ik wil door met de band, dit is nog lang niet klaar. Het wordt weer ouderwets knappen! ”

-HENDRIK JAN BÖKKERS-

Hendrik Jan Bokkers

PROGRAMMA | 18 september

DJ DRÉ

André Nijman is een rasecht podiumbeest. Dat kan ook niet anders, met ‘Tante Rikie’ als moeder. Hij is bekend geworden als de prominente manager van Jovink en de Voederbietels. Als DJ Dé opent hij onze feestavond en vult hij de pauzes met een heerlijke discoshow vol met lekkere meezingers.


EXRAY COVERZ

Deze vijfkoppige Achterhoekse rockband speelt symphonische covers van o.a. Frankie Miller en the Allmann Brothers. Ze laten ze klinken alsof ze het zelf hebben geschreven. Dat belooft wat!


BÖKKERS

Bökkers draait al meer dan tien jaar mee en bracht meerdere albums uit, gezongen in het Salland’s dialect. De band scoorde een Top2000-hit met ‘Iederene Hef Een Reden’ en is o.a. bekend van nummers als ‘Annie Uut De Bochte’ en ‘Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet’. 

CORONA & (TOEGANGS)RESTRICTIES

Hoewel het vaccinatietempo op stoom is gekomen, is corona nog steeds niet helemaal naar de achtergrond verdwenen. De Silvoldse kermis van 2021 zal daarom mogelijk onder restricties plaatsvinden. Wat betreft het verlenen van toegang voor bezoekers kan dit betekenen dat we de CoronaCheck app moeten inzetten, waardoor een negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs nodig is om binnen te komen. Als we weten wat de regels precies zullen zijn, informeren we je hierover.

Gezien de grilligheid van de besmettingen bestaat de mogelijkheid dat we ook dit jaar helaas moeten annuleren. Halverwege augustus nemen daarom een definitief besluit of het tentfeest doorgaat.

  • Heb je dan al een ticket gekocht, krijg je uiteraard je geld terug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.