fbpx
Ga naar de inhoud

Tickets | 17 september 2022 | Bökkers op de kermis in Silvolde


Dolgraag maken we twee coronajaren dubbel en dwars goed met dan eindelijk de komst van Bökkers naar Silvolde op zaterdagavond 17 september!

Oh wat hebben we ontzettend veel zin om weer los te gaan op de zaterdagavond van onze mooie Silvoldse kermis. Even alle ellende vergeten en samen kermis vieren als vanouds. De afgelopen twee jaar verheugden we ons al op de komst van de Sallandse rockers. Zij zouden ons aandoen in hun afscheidstour. Van een afscheid is nu alles behalve sprake. In de nieuwe samenstelling staan de mannen te trappelen om vol gas te geven op ons podium! Met hun vertrouwde sound en vele hits sluiten ze onze zaterdagavond af! Bestel je tickets in de voorverkoop voor €19 p/s. Aan de kassa op het kermisterrein betaal je €22 p/s.

“Het spelen van keiharde Rock ’n Roll op festivals en kermissen vind ik nog steeds een van de mooiste dingen om te doen. Ik wil door met de band, dit is nog lang niet klaar. Het wordt weer ouderwets knappen! ”

-HENDRIK JAN BÖKKERS-

Hendrik Jan Bokkers

PROGRAMMA | 17 september

DJ DRÉ

André Nijman is een rasecht podiumbeest. Dat kan ook niet anders, met ‘Tante Rikie’ als moeder. Hij is bekend geworden als de prominente manager van Jovink en de Voederbietels. Als DJ Dé opent hij onze feestavond en vult hij de pauzes met een heerlijke discoshow vol met lekkere meezingers.


BÖKKERS

Bökkers draait al meer dan tien jaar mee en bracht meerdere albums uit, gezongen in het Salland’s dialect. De band scoorde een Top2000-hit met ‘Iederene Hef Een Reden’ en is o.a. bekend van nummers als ‘Annie Uut De Bochte’ , Kold Bloed, Noabers en ‘Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet’. De nieuwste single luidt ‘Badstoffen Gedrocht’.

CORONA & (TOEGANGS)RESTRICTIES

We gaan er vanuit dat corona dit jaar geen roet in het eten gaat gooien, maar het virus is natuurlijk nog niet verdwenen. We kunnen daarom niet uitsluiten dat er misschien restricties zullen gelden, zoals de CoronaCheck app. Als er restricties of nieuwe regels worden opgelegd, zullen we je hierover informeren. Mocht het onverhoopt toch nog compleet uit de hand lopen en we het feest moeten annuleren, krijg je uiteraard je geld van gekochte tickets teruggestort.