fbpx
Ga naar de inhoud

Schrijf je in voor het vogelschieten

Het traditionele vogelschieten vindt plaats op maandag 19 september 2022 en zowel mannen als vrouwen mogen deelnemen. Om mee te mogen schieten, moet je je aanmelden als lid van Willem Tell.

Alle leden van Willem Tell krijgen hun schietnummer thuisgestuurd. Het schieten is gratis, alleen het koningsschot kost €5,-. Voor het koningsschot is aanmelden dan ook verplicht. Dit kan op maandagochtend tussen 10:00 en 12:00 uur op het kermisterrein. Schiet jij de romp van de vogel eraf? Dan mag je je een jaar lang koning of koningin van Silvolde noemen! Er zijn geen verplichtingen verbonden aan dit koningschap.

JEUGDSCHIETEN

Ook de jeugdleden van Willem Tell mogen schieten, om de titel van jeugdkoning. Deelname voor de jeugd is gratis.

VOGELKNUPPELEN

Het vogelknuppelen vindt tegelijk met het koningschieten plaats. Alle vrouwen mogen hier gratis aan meedoen, lid of geen lid. Maar let op, de deelneemsters aan het vogelknuppelen mogen niet meedoen aan het koningschot.

MEESCHIETEN?

Om mee te mogen schieten, moet je je aanmelden als lid van Willem Tell. Het lidmaatschap kost €15,- per jaar. Meld je uiterlijk 28 augustus 2022 aan via info@silvoldsekermis.nl of onderstaand formulier om dit jaar nog mee te kunnen schieten.