fbpx
Ga naar de inhoud

Vrijwilliger worden?!

Zonder vrijwilligers geen Silvoldse kermis. Maar écht, want als we geen groep vrijwilligers zouden hebben die ervoor zorgt dat de tent er staat, de elektra is aangesloten, het bier wordt geserveerd en de toiletten schoongehouden, dan kunnen we simpelweg geen kermis draaien. We zijn dan ook heel blij met elk paar handen dat zich aanbiedt.

Wat kun je doen?

Tijdens de kermis is er voor iedereen wel iets te doen. Zo hebben we mankracht nodig om de dagen voor de kermis het terrein op te bouwen, kunnen we altijd barpersoneel gebruiken, hebben we mensen nodig in de schoonmaakploeg maar ook bij de EHBO-post. Wil jij helpen maar weet je niet goed waarmee? Stuur ons een bericht, dan denken we mee over op welke plek jij tot je recht komt.

Wat krijg je ervoor terug?

Vrijwilligerswerk levert misschien geen geld op, maar wel een heleboel andere dingen! Je maakt deel uit van een ontzettend gezellige groep mensen die samen een mooi feest neerzetten. Als vrijwilliger zorg jij er mede voor dat er ieder jaar weer een kermisfeest is in Silvolde en beleef je samen met de groep een supergezellige tijd tijdens de kermisdagen. Indien het financieel mogelijk is, geven we als dank een vrijwilligersfeest in het najaar met eten, drinken en muziek.


Vrijwillig, maar niet vrijblijvend

Een veelgehoord credo, maar ook echt van toepassing. Als je je aanmeldt als vrijwilliger, verwachten we wel dat we op je kunnen rekenen en dat je er staat als het nodig is. Dus óók als het heel gezellig is op de kermis en je eigenlijk toch liever zelf aan het bier staat. Denk daar dus goed over na.

Opgeven

Vul het formulier hieronder in om je op te geven als vrijwilliger. Wij nemen contact met je op, om samen te bekijken waarmee je zou kunnen en willen helpen.