fbpx
Ga naar de inhoud

Tentfeest Silvoldse kermis 2021 geannuleerd

We keken er ontzettend naar uit: bijpraten, bier drinken en dansen met iedereen die je al zo lang niet meer had gezien. Heel graag hadden we de Silvoldse kermis 2021 georganiseerd, maar helaas kan het feest dit jaar wederom niet doorgaan door corona.

Na de persconferentie van afgelopen vrijdag 13 augustus is het duidelijk geworden dat de noodzakelijke versoepeling om een evenement als de Silvoldse kermis te organiseren, op zijn vroegst 20 september a.s. zal plaatsvinden. Deze datum valt samen met de kermis. De huidige regels laten alleen een tentfeest toe met vaste zitplaatsen (max. 750 personen op 1,5 meter). We mogen alleen de 1,5 meter loslaten als het puur een buitenfeest zou zijn (bijv. een tent zonder zijwanden). Een tent zonder zijwanden is gezien de tijd van het jaar geen optie. Vaste zitplaatsen op 1,5 meter is ook geen optie. We kunnen de veiligheid voor een ieder niet waarborgen. Ook is het verkrijgen van vrijwilligers (waar de gehele kermis op draait) niet te realiseren. Iedereen zal of gevaccineerd moeten zijn of dagelijks getest.

Om deze redenen is er besloten om het tentfeest wederom te annuleren. Wel kijken we of het haalbaar zou kunnen zijn om het lunapark wél door te laten gaan.

We vinden het verschrikkelijk dat we deze keuze hebben moeten maken. Het sterkt ons wel om volledig te gaan voor de Silvoldse kermis 2022. Uiteraard zien we jullie dan heel graag!