Meteen naar de inhoud

Kermis Silvolde 2022

Na twee jaar zonder tentfeest ziet het er ein-de-lijk weer goed uit voor de kermis in Silvolde! Er vanuit gaande dat er zich geen nieuwe corona-perikelen aandoen is het in september weer zover. Zaterdag 17 t/m dinsdag 20 september vindt de kermis plaats met een goed gevuld programma.

In 2020 stond de Sallandse band Bökkers al op het programma en dit jaar verwelkomen we ze dan echt als hoofdact op de zaterdagavond. Ook aanwezig zijn op deze feestavond? Houd dan onze kanalen in de gaten om tickets in de voorverkoop te scoren! Zondag gaan we door met Raymond van Osch – de Achterhoekse André Hazes – en de band Broadway.

Kermismaandag wordt Casper Boegman na drie jaar dan eindelijk afgelost en wordt er weer geschoten om het koningsschap. Wil je voor het eerst meeschieten? Geef je dan nog snel op als lid van Schuttersvereniging Willem Tell, dan mag je een poging wagen. Als de vogel gevallen is, wordt dit gevierd onder leiding van de half-Britse, half-Nederlanse band Fragment. Nog niet genoeg feest gevierd? Kom dan op dinsdag naar de afsluiting met het Trio van Freeline!

Uiteraard wordt op zaterdagavond een vuurwerkshow georganiseerd om de kermis af te trappen en zijn er ook attracties te vinden op het kermisterrein. Het lunapark is zaterdag t/m dinsdag geopend.