De kinderspelen

De kinderspelen

Posted by Silvoldse kermis | 28 juli 2017 | 2017

Dinsdag 19 september draait het om de Silvoldse kinderen. Alle kinderen van de basisscholen zijn welkom bij de kinderspelen! Deelname is gratis.

Kinderspelen

Je kunt zonder opgave naar het feestterrein komen. Hier krijg je een deelnamekaart waarmee je alle spelletjes kunt doen. Als alle spelletjes zijn gedaan, kan je je volle kaart inleveren en er zelfs een prijs mee winnen! Voor de allerkleinsten is er een grabbelton.

Snoepzakje, kleurplaat & puzzel

Alle basisschoolkinderen krijgen een snoepzakje mét gratis kaartjes voor een kermisattractie. Op school worden kaartjes uitgedeeld waarmee de snoepzak opgehaald kan worden. Ook krijgen ze op school een kleurplaat (t/m groep 4) of puzzel (t/m groep 8). Neem deze ook mee, want hiermee kun je mooie prijzen winnen. Alle Silvoldse kinderen die buiten Silvolde op de basisschool zitten,  kunnen een bonnetje voor de snoepzak ophalen op Lichtenbergseweg 31. 

Om 12 uur wordt de ochtend afgesloten met een kindershow voor alle kinderen en belangstellenden. Deelname aan de kinderspelen en de kindershow zijn gratis.